Jakter med bue, har jobbet på McDonalds og er treningsfanatiker

USAs nye mulige visepresident er treningsgal, katolikk og liker å høre på Rage Against the Machine.

KAN BLI PRESIDENT: I går ble det klart at republikanernes presidentkandidat Mitt Romney velger Paul Ryan som sin visepresidentkandidat. Foto: WIN NCNAMEE / GETTY IMAGES / AFP
KAN BLI PRESIDENT: I går ble det klart at republikanernes presidentkandidat Mitt Romney velger Paul Ryan som sin visepresidentkandidat. Foto: WIN NCNAMEE / GETTY IMAGES / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble det klart at republikanernes presidentkandidat Mitt Romney velger Paul Ryan som sin visepresidentkandidat.

Allerede nå pågår det en hard kamp for å definere hvem Ryan er, og hva som vil definere han i det offentlige ordskifte.  

  Buejeger og metalfan «Bak det gutteaktige smilet skjuler det seg en hensynsløs budsjetthauk og en hard politisk aktivist», skriver New York Daily News.  Ifølge Fox News liker han å høre på Rage Aganinst the Machine og Led Zeppelin. Rage Against the Machine er for øvrig kjent for venstrepolitisk aktivisme. I fritiden jakter og fisker han, og ifølge Fox News er han en aktiv buejeger, og er med i hjembyens bueskytingslaug.

Liker å kutte Ryan har siden 3. januar 2011 ledet Budsjettkomiteen i Representantenes hus, og har spilt en sentral rolle i utformingen av det republikanske alternativet til president Barack Obamas økonomiske politikk.

Etter 14 år i kongressen har republikaneren blitt kjent og fryktet for sin kutt-iver. Ryan ønsker å kutte hardt ned på offentlige utgifter og liberalisere den økonomiske politikken. Hans støttespillere har hyllet Ryans plan for å redde USA, som har en voksende eldre befolkning og en enorm gjeld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer