Jakter på bingogjeng

Politiet jakter nå på flere personer som ikke har vært på Inger Sunds favorittbingo etter drapet på 69-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oslopolitiet konsentrerer seg nå fullt og helt om bingomiljøet i hovedstaden. Dagbladet får fra flere kilder bekreftet at flere faste gjester av utenlandsk opprinnelse ikke har oppsøkt M16 Bingo, som var Inger Sunds favorittbingo, etter at 69-åringen ble ranet og drept.

- Vi vet for lite om bingospillerne av utenlandsk opprinnelse. Vi tror det er flere av disse som ikke har snakket med politiet, sier politiavdelingssjef Finn Abrahamsen til Dagbladet.

Faste gjester borte

Sentrale kilder i bingomiljøet antyder overfor Dagbladet at politiet nå bør fokusere på å finne disse personene, fordi de kan vite noe om hva som har skjedd med 69-åringen.

En ansatt sier rett ut at flere faste gjester av utenlandsk opprinnelse ikke har oppsøkt M16 Bingo etter at Inger Sund ble ranet og drept.

- Det er påfallende hvordan et titall mennesker har forsvunnet fra bingoen etter at Inger forsvant. Før var de innom nesten daglig - nå er de ikke her lenger. Hadde jeg vært etterforsker, ville jeg sjekket videoovervåkingsfilmen og fingransket hvert eneste ansikt som forlot bingoen den aktuelle fredagen. Det går fint - jeg har selv plukket ut en som drev hærverk ved å granske en slik videoteip. 14- 15 av gjestene som vanket her i tida før Inger ble drept, går ikke hit lenger nå. Det er påfallende, mener Dagbladets kilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer