Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på brannstifter i Tønsberg

To branner på en drøy time i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Tønsberg etterlyser en mann i 20-30 åra med langt lyst hår, som var kledd i lys overdel og jeans, etter at han ble observert ved ett av to alvorlige branntilløp i vestfoldbyen i natt.

Klokka 01.21 oppdaget en huseier i Presterødåsen at det brant i garasjeveggen hans. Mannen fikk slukket branntilløpet på egen hånd, men ifølge politiet har noen trolig sprutet brennbar væske på en haug brennbart materiale for å sette fyr på bygningen. Det var like før huseieren så flammene at han observerte den lyshårede mannen.

Bare rundt to kilometer unna brant det i en kiosk tilhørende idrettslaget Flint på Tolvsrød klokka 02.11. Kiosken var overtent, og brannmannskapene som kom til stedet konstaterte at også denne brannen var påsatt. Nå vil politiet ha tips fra publikum.

Det skal ikke ha vært andre branner i Tønsberg i sommer som kan knyttes til hendelsene i natt.

- Nei, dette var noe nytt. Ildspåsettelser er alltid alvorlig, og vi håper folk i området kan ha gjort observasjoner som hjelper oss i etterforskningen, sier operasjonsleder Erik Wendelborg ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.