Jakter på DNA-spor

Politiet finkjemmer fortsatt leiligheten til Inger Sund (69) etter spor som kan hjelpe dem i jakten på den som drepte henne. I går kveld ble drosjesjåføren som sist så henne i live, sjekket ut av saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært folk inne i leiligheten hennes i Sognsveien i Oslo, og politiet jakter på etterlatte spor. Ved inngangspartiet i blokka har de funnet flere fingeravtrykk, og politiet kommer til å sammenlikne disse med personene som bor i blokka, for å sile dem ut, og så sjekke andre avtrykk i forsøk på å identifisere gjerningsmannen.

- Har dere funnet DNA-spor?

- Det vil jeg ikke kommentere, men dersom det er etterlatt DNA-spor der, kommer vi til å finne dem, sier politiinspektør Terje Kristiansen ved volds- og sedelighetsavsnittet ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Så ingenting

Drosjesjåføren som fredag i forrige uke kjørte Inger Sund fra bingoen ved Youngstorget til leiligheten i Sognsveien 4, meldte seg i går for politiet. I et langt avhør fortalte han om turen, og ting han eventuelt kan ha sett ved leiligheten.

Politiinspektøren sier at det kom lite fram i avhøret.

- Han slapp henne av på utsiden av leiligheten klokka 20.20, og så ikke noe mistenkelig.

Politiet fikk derfor lite hjelp av personen som trolig var den siste - bortsett fra gjerningspersonen(e) - som så Sund i live.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer