Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på drapsdømt rømling

Politiet i Bergen jakter på drapsdømte Johnny Skjoldal som rømte etter en permisjon i går kveld. Han rømte trolig gjennom et vindu på toalettet, da han besøkte barna sine på Landås.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skjoldal soner en dom på elleve år for drapet på sin 25 år gamle ekskone natt til 7. desember 1997, skriver BA.

Politiet i Bergen ble varslet om rømningen av Ila landsfengsel klokka 1850 i går kveld.

- Vi betrakter ham som farlig, og behandler ham deretter, sier vaktsjef Harald Kårtveit ved Bergen politidistrikt til Dagbladet.no.

En av betjentene fra Bergen landsfengsel var med for å passe på under permisjonen.

- Skjoldal skulle besøke barna sine i en bolig på Landås i Bergen. Han forsvant under en tur på toalettet. Han klatret sannsynligvis ut av vinduet, sier Kårtveit.

Skjoldal er rundt 180 centimeter høy, har brungrønne øyne og er slank. Han har mørkt rufsete hår, og mørkt skjegg og bart. Da han rømte var han iført en blå allværsjakke, grønn skjorte, svarte dongeribukser og brune sko.

- Vi veit ikke hvor han oppholder seg, men vi har fått noen tips, og holder på med å oppsøke adresser der vi antar at han kan være, sier han til Dagbladet.no.

PÅ RØMMEN: Johnny Skjoldal