Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på enda en mann etter angrep i Paris

 Skal være identifisert av belgisk sikkerhetspoliti.

SKJØT POLITIMENN: Én politimann ble skutt og drept i skyteepisoden på Champs Elysees torsdag kveld. Gjerningsmannen ble skutt og drept av politiet, men nå jakter politiet nok en person etter angrepet. Foto: Reuters / Christian Hartmann / NTB Scanpix
SKJØT POLITIMENN: Én politimann ble skutt og drept i skyteepisoden på Champs Elysees torsdag kveld. Gjerningsmannen ble skutt og drept av politiet, men nå jakter politiet nok en person etter angrepet. Foto: Reuters / Christian Hartmann / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(NTB / Dagbladet): Fransk politi leter etter ytterligere en mann i forbindelse med skytingen i Paris torsdag kveld.

Mannen skal være identifisert av belgisk sikkerhetspoliti.

Det er det franske innenriksdepartementet som opplyser til radiokanalen Europe 1 at det pågår jakt etter enda en mann i tillegg til den drepte gjerningsmannen.

Fransk politi bekreftet tidlig at mannen som torsdag kveld skjøt og drepte en politimann på Champs-Elysées i Paris var kjent for dem fra tidligere.

39-åring

Nyhetsbyrået AP skriver at gjerningspersonen skal være en 39 år gammel mann fra en forstad øst for Paris.

Ifølge La Parisien skal mannen i 2003 ha blitt dømt til 20 års fengsel for å ha forøkt å drepe tre menn, deriblant to politimenn, i 2001.

I 2005 ble straffen redusert til 5 års fengsel.