Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på fem menn etter trusselepisode

Væpnet politi jakter i kveld på fem menn som skal ha truet en person med elektrosjokkvåpen og pistol i Heggedal i Asker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Asker og Bærum fikk melding om trusselepisoden av en nabo klokka 20.15. Da politiet kom til stedet, var den fornærmede borte vekk.

- Vi fikk først melding om at mennene var bevæpnet med automatvåpen. Meldingen var såpass alvorlig at vi rykket ut med væpnet politi, sier politiførstebetjent Ingolf Pedersen ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet tok alle forholdsregler da de rykket ut til åstedet. Senere viste det seg at «automatvåpenet» var en elektrosjokkpistol.

- Vi har gjennomsøkt husene i området uten resultat. Det er tydelig at de fem mennene har trukket seg ut av området, mener Pedersen.

Ved 22.30-tida begynte politipatruljene å gjøre det samme. I kveld vil de oppsøke den fornærmede for å avhøre ham. Samtidig jakter politiet på en navngitt mann.

- Vi tror en kjenning av politiet var blant mennene som truet, sier Pedersen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media