Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på fire menn etter brutale ran i Stavanger

Politiet i Stavanger jakter på fire menn etter de to brutale ranene i byen natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi ser alvorlig på saken. Saken vil bli etterforsket utover dagen. De fornærmede vil også bli avhørt. Forhåpentligvis har vi bedre signalement da, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm i Sør-Vest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Lørdag ettermiddag opplyser vaktleder Arne Gilje i Rogaland politidistrikt overfor NTB at politiet har fire moduskandidater, altså personer som ut fra hva de tidligere har begått av kriminelle handlinger kan være interessante i saken.

– De er kjenninger av politiet, sier Gilje, og legger til at de fire er relativt unge.

Angrepet og ranet

Det var to menn i 50-årene som ble angrepet og ranet i Hundvåg bydel i Stavanger. Først ble en 58 år gammel mann slått, sparket og fraranet lommeboken og mobiltelefonen av fire personer på Hundvåg, skriver VG.

Ranet skjedde rett før klokka 2 om natten. Rundt 40 minutter senere ble en 55 år gammel mann angrepet, slått og fraranet lommeboken i samme område.

58-åringen ble brakt til Stavanger universitetssjukehus med hodeskader. 55-åringen klaget på smerter i et ribbein, men er ikke sendt til sykehus.

58-åringen er lørdag ettermiddag utskrevet av sykehuset, men politiet har ennå ikke avhørt han. Mannens skadeomfang er foreløpig ikke kjent.

Samme personer

– Mye tyder på at det er samme gjerningsmenn, men ingen er foreløpig mistenkt. Det skal dreie seg om fire mørkhudede menn, og det er ikke så mye å gå på, sier Løklingholm.

Politiet har så langt ikke mottatt tips fra publikum om hendelsene, og vaktleder Gilje oppfordrer personer som kan ha sett noe til å ta kontakt.

– Vi har ett til to vitner. Nå sjekker vi videoovervåking fra aktuelle områder i nærheten av der ranene skjedde, sier Gilje.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!