Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på Hells Angels-verdier

Politiet og et forsikringsselskap har tatt arrest i verdier som eies av MC-klubben Hells Angels. Dette skjer for å inndrive krav i forbindelse med bombeangrepet i Drammen i 1997.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag slo fem namsmenn i Hamar og Trondheim til mot MC-klubben. Ved hjelp av en fersk kjennelse fra Hedmarken namsrett kunne de ta arrest i millionverdier, blant annet et klubbhus på Hamar, skriver Aftenposten.

Det er forsikringsselskapet Gjensidige Nor som har utløst jakten på verdier MC-klubben eier.

Selskapet har rettet et krav på 280 millioner kroner mot sju personer som er siktet etter den såkalte mordbrannparagrafen i forbindelse med bombeangrepet i Drammen i 1997. Disse personene skal ha tilknytning til Hells Angels.

Forsikringsselskapet leter blant annet etter tre kostbare Harley Davidson motorsykler og en bil.

Namsrettens kjennelse åpner også for at det kan tas arrest i bankkonti, VPS-konti, aksjeposter, annen fast eiendom og verdier. Kjennelsen gjelder HA-presidenten på Hamar og ytterligere fire av de sju som ble siktet for mordbrann etter bombeangrepet mot MC-klubben Bandidos i Drammen. Samtlige har tilknytning til denne HA-klubben, skriver Aftenposten.

NTB

Hele Norges coronakart