Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på hvit, skjeggete mann

Politiet tror dette er snikskytteren som har drept tre mennesker i Vest-Virginia i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ballistiske tester som nå beviser det politiet har fryktet. De tre snikskyttermordene i Vest-Virgina er nå knyttet til den samme .22-kalibers rifla. Dermed er det høyst sannsynlig en snikskytter som er på ferde.

Han går etter folk som oppholder seg på utsiden av bensinstasjoner, og skyter dem fra langt holdt i hode eller nakke.

Politiskisse offentliggjort

- Nå vet vi at det er det samme våpenet som er brukt. Da har vi en ledetråd, sier politisjef Jerry Pauley til AP.

En politiskisse er også offentliggjort. Den viser en mann med mørkt hår, kort på toppen, lengre bak, men stort skinnskjegg og fippskjegg.

Flere vitne har fortalte politiet at de har sett en stor, hvit mann i en mørk, tofarget Ford-150

svart pick-up-truck den natta to av de tre ofrene ble drept.

Ny skyteepisode

Redselen stiger i området etter at en 16-årig jente meldte at hun ble forsøkt skutt på fra en pickup på onsdag. Jenta sier at skuddene kom fra avstand da hun oppholdt seg utenfor en bensinstasjon i Dunbar, en mil vest for Charleston.

Politiet etterforsker på åstedet, men har foreløpig ikke funnet bevis som støtter tenåringejentas forklaring.

- Vi har ikke funnet kuler eller andre bevis, sier Jerry Pauely til Washington Post

Knyttet sammen

Gary Carrier Jr., en 44-åring fra South Charleston, ble drept 10. august da snakket i en telefon på utsida av en bensinstasjon. Politiet sier skuddene kom fra avstand, minst 30 meter unna der Carrier sto.

Fire dager senere ble Jeanie Patton (31) og Okey Meadows Jr. (26), begge fra Campbells Creek, drept. Kilder nært knyttet til etterforskningen sier at politiet tror drapsmannen er godt kjent i området. Jeannie Patton ble drept sør for Charleston torsdag klokka 22.30 lokal tid, og Okay Meadows drept en time seinere øst for byen. Politiet tror ikke en vilt fremmed ville klart å kjøre mellom de to åstedene så raskt.

De to ble også drept på bensinstasjoner. Alle tre ble skutt i hodet eller nakken, og ofrene har også gått på samme videregående skole.

Livredd befolkning

Befolkningen i området er livredde for snikskytteren, og mange tenker tilbake på sist høst. Da ble ti mennesker drept av snikskyttere i Washington DC-området. Lee Malvo og John Muhammad ble arrestert for drapene.

Flere av politifolkene som etterforsket den forrige snikskyttersaken, bistår politiet i Charleston i jakten på drapsmannen.

- Folk er nervøse, avslutter Perry, og forsikrere at alle mistenkelige tilfeller, som den i Dunbar på onsdag, vil bli etterforsket.

RAMMET AV SNIKSKYTTEREN:</B> Okey Meadows fra Campbells Creek ble drept 14. august utenfor en bensinstasjon. 90 minutter tidligere ble Jeanie Patton drept på omtrent samme måte. Okey er snikskytterens foreløpige siste offer.
<B>SØRGER OVER SINE DØDE:</B> På denne bensinstasjonen ble Jeanie Patton drept.