Jakter på mannlige passasjerer

Flere hundre passasjerer holdes tilbake på ferjen som nettopp har ankommet Stockholm fra Finland. En død kvinne er funnet i en av korridorene ombord. Politiet jakter på to menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har sendt ut etterlysning etter to menn. Vi vil ha mer opplysninger om dem, det betyr ikke at det er de to som er gjerningsmennene, sier politimann Mats Nyhlén til Expressen.

Utover det er politiet sparsomme med kommentarer. - Vi har ingen ytterligere informasjon nå, sier vakthavende politimann til Dagbladet.no.

Ferjen M/S Isabella tilhører selskapet

Viking Line

. Kvinnen ble funnet ombord av besetningsmedlemmer som kontaktet politiet rett før klokka fem i dag morges. Hun lå i en av korridorene på et lavt dekk.

Politiet bekrefter overfor den svenske avisa Expressen at de tror det dreier seg om drap. Kvinnen er i midten av 30-årene, og politiet tror at de kjenner identiteten hennes.

Rettsmedisinere og teknikere er nå ombord for å undersøke det som kan være åstedet for et drap. Ingen passasjerer får gå i land før identiteten deres er kontrollert.

Båten har rundt 1500 passasjerer. Rundt 500 passasjerer blir snart sluppet i land. Resten blir med ferjen tilbake, ifølge Expressen. Det betyr at morderne kanskje er på ferjen også på tilbaketuren.