Jakter på muskuløs seriedrapsmann med scooter

Terroralarm i Frankrike: Sju personer drept i løpet av åtte dager i Sør-Frankrike.

FRYKT I FRANKRIKE:  Et stort antall politifolk, mange av dem bevæpnet, er nå utstasjonert i det sør-vestlige Frankrike og her i Toulouse. Franske myndigheter har nå satt i verk full terroralarm etter at sju personer er drept på åtte personer av det som ser ut til å være samme gjerningsmann. I går ble tre barn i alderen tre, seks og ti år og en lærer likvidert utenfor en jødisk skole i Toulouse. Foto: Pascal Pavani/Afp/Scanpix
FRYKT I FRANKRIKE: Et stort antall politifolk, mange av dem bevæpnet, er nå utstasjonert i det sør-vestlige Frankrike og her i Toulouse. Franske myndigheter har nå satt i verk full terroralarm etter at sju personer er drept på åtte personer av det som ser ut til å være samme gjerningsmann. I går ble tre barn i alderen tre, seks og ti år og en lærer likvidert utenfor en jødisk skole i Toulouse. Foto: Pascal Pavani/Afp/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fransk politi holder i dag vakt utenfor den jødiske skolen Ozar Hatorah, en dag etter at tre barn og en voksen ble skutt og drept like før skole- og barnehagestart i Toulouse i går.

Høyeste terroralert Hele den sør-vestlige regionen i Frankrike er nå satt på den høyeste terroralerten, og mer enn hundre politifolk og etterforskere jobber nå med å finne drapsmannen, melder Al Jazeera.

Veisperringer og økt sikkerhet rundt hver skole og religiøse bygninger er nå iverksatt. Lokalt politi er også blitt bevæpnet.

Politiet mener personen som står bak de tre angrep den siste uka, og som etterforskerne frykter kan komme til å slå til igjen. Det er den kyniske brutaliteten i drapene som alarmerer etterforskerne, skriver BBC.

Folk i Toulouse er nå bekymret for om drapsmannen har nye planer om likvideringer på åpen gate.

- Det ville ha vært en for stor tilfeldighet; i løpet av åtte dager har du tre angrep, som alle involverer en angriper på motorsykkel, iført en svart hjelm og med samme type våpen. Så bevisene er i ferd med å bygge seg opp, sier Al Jazeeras Jacky Rowland. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer