Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på nattsafe-raner

Den væpna raneren med finlandshette overfalt kvinnen da hun skulle legge penger i en nattsafe i Strømmen. Seint i kveld var han fortsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store politistyrker jakter i natt på ransmannen. Ranet skjedde ved Den norske Bank i Strømmen sentrum like før klokka 20.30, og i 23-tida var raneren fortsatt på frifot.

- Vi leter i hele Strømmen-området, men har foreløpig ikke klart å finne raneren som stakk av til fots, sier vaktsjef Tor Holthe ved Romerike politidistrikt.

Det ble ikke avfyrt skudd under ranet, og kvinnen kom uskadd fra hendelsen. Politiet vet ikke hvor mye penger som ble stjålet, og kvinnen har ikke klart å gi et godt signalement.

- Raneren var mørkkledt og hadde på seg finlandshette. Det ble brukt en pistolliknende gjenstand, sier Holthe til Dagbladet.no.

Politiet betegner det som en vanskelig sak og har få spor å gå etter. Kvinnen satt seint i kveld hos politiet for å forklare hva som skjedde.

Hele Norges coronakart