Jakter på navngitt mann

Akkurat nå er politiet ute for å pågripe en mistenkt, etter at en mann i 40-årene ble påkjørt og alvorlig skadd på Golsfjellet i natt. Bilføreren rømte fra gjerningsstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet er svært knappe med opplysninger om den angivelige gjerningsmannen.

- Vi prøver å få fatt i en person som er mistenkt i saken. Jeg vil ikke kommentere noe rundt denne personen før vi har foretatt en pågripelse, sier politiinspektør Håvard Fjærli ved Vestoppland politidistrikt til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde mellom klokka 4 og klokka 5 i natt. Politiet fikk først melding om at mannen som ble påkjørt ikke var hardt skadd. Da politiet rykket ut til Tisleia-senteret i Nord-Aurdal kommune fant de mannen bevisstløs.

Mannen er sendt til Ullevål sykehus. Tilstanden hans er kritisk og ustabil.

Flere vitner kom til åstedet rett etter ulykken, men ingen skal ha sett selve påkjørselen.

Politiet vil ikke si hvordan de har kommet på sporet av den angivelige gjerningsmannen, men tidligere i dag sa vakthavende Tove Kjøbli ved Nord-Aurdal lensmannskontor til Dagbladet.no at spor på gjerningsstedet kunne lede politiet til føreren

Ifølge NTB har politiet spor som kan tyde på at mannen har gått videre etter at han ble påkjørt.

- Det kan se ut som om han har gått et godt stykke fra det stedet han ble påkjørt for så å ha snudd, sier Kjøbli.

Den skadde mannen er i 40-årene, og bor i området hvor han ble funnet. Han var på vei hjem fra et lukket selskap da han ble påkjørt.

Det var snø og mellom fem og seks minusgrader på Golsfjellet i morges.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer