Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jakter på personbil som krasjet med denne bilen - og stakk av

Tre biler i kollisjon langs E18 i Telemark. Føreren og passasjeren i bilen som stakk fra stedet ble funnet av hundepatrulje.

STORE SKADER: Det ble store skader på de tre bilene som var involvert i ulykken på E18 i Telemark i ettermiddag. Politiet ser etter en bil som stakk av fra stedet. Foto: Per Flåthe
STORE SKADER: Det ble store skader på de tre bilene som var involvert i ulykken på E18 i Telemark i ettermiddag. Politiet ser etter en bil som stakk av fra stedet. Foto: Per Flåthe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre biler fikk store materielle skader i det som etter alt å dømme var en kjedekollisjon like nord for Vallekrysset langs E18 i Telemark. Bilene var på veg sydover på E18.

Etter ulykken stakk en bil, også denne med store materielle skader, av fra åstedet.

- Vi ser etter en sort Volkswagen Passat. Vitner forteller at det var minst to personer i bilen, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Aadne Røilid til Dagbladet.

Hundepatrulje
Kjedekollisjonen involverte tre biler.  Fører og passasjert i bil nummer to, en VW Passat, stakk av.

I Passaten var det to menn fra Oslo, på henholdsvis 23 og 29 år.  Ifølge politiet er det uvisst hvem av dem som var sjåfør.

- Men det vil den videre etterforskningen søke å klargjøre, opplyser Røilid i loggen.

Smerter
Mennene klaget på smerter i rygg/nakke, og ble tatt med til sykehuset. Det ble det også tatt blodprøve av dem, da det er mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

Det var for øvrig en hundepatrulje som fant mennene. De hadde satt bilen fra seg ved det bilverkstedet Myrland Auto, ikke langt fra ulykkesstedet, og gått videre til fots.

De øvrige personene, føreren av en Ford, en mann (40) og fører av Citroen, en kvinne i 30-årene, ble kjørt i ambulanse til sykehuset.  Kvinnen som er  fra Porsgrunn er trolig letter skadd, mens fører av en Ford Focus, en 40 år gammel dame fra Stathelle, fremsto som uskadd.
 
 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling