Jakter på sex-overgriper

En ukjent mann forgrep seg på en ni år gammel gutt i Fana i Bergen i går kveld. Tre jevngamle kamerater var vitner til overgrepet, og politiet jakter fortsatt på gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Overgrepet skal ha skjedd mellom klokka 17 og 18 i går, men gutten klarte ikke fortelle om det til foreldrene før etter en stund. Politiet ble varslet klokka 21, og betegner saken som svært alvorlig.

Gutten var sammen med tre jevnaldrende gutter og ei jente da den ukjente mannen forgrep seg seksuelt på ham. Ugjerningen skjedde i et skogholt like ved skolen. De fire vennene var vitner til overgrepet, og har gitt mannens signalement til politiet. Men de er likevel svært interessert i tips fra publikum.

- Det er veldig avgjørende for oss om folk som har sett noe, eller kjenner igjen noen som passer til beskrivelsen, og tar kontakt, sier informasjonssjef ved Bergenspolitiet Trygve Hillestad til Dagbladet :på nettet.

Mannskaper fra politiet lette etter gjerningsmannen i går kveld og natt. Det har foreløpig ikke kommet inn nye tips i saken.