Jakter på snikskytterens mønster

Snikskytteren følger helt sikkert et mønster, sier statistiker Iain Murray. Men han er usikker på om noen klarer å avsløre det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter to ukers etterforskning står politiet igjen uten en eneste mistenkt, og uten å vite om eller når snikskytteren vil slå til igjen.

Natt til søndag norsk tid slo han trolig til igjen. En 37 år gammel mann ligger alvorlig skadd på sykehus etter å ha blitt skutt i ryggen utenfor en restaurant i Ashland i Virginia, ikke langt fra Richmond.

Dersom han står bak skuddet, har han brutt det eneste mønsteret som politiet har bitt seg merke i. Han har aldri slått til i helga før, og denne gangen beveget han seg lengre fra Washington enn noen gang før.

- Han følger et mønster

Snikskytterdrapene:

2. oktober klokka 17.20: Ett skudd avfyres gjennom et vindu på en butikk i Aspen Hill i Maryland. Ingen blir skadd. 2. oktober klokka 18.04: James D. Martin (55) blir skutt og drept på en parkeringsplass nær Wheaton i Maryland. 3. oktober klokka 07.41: James L. «Sonny» Buchanan (39) blir skutt og drept mens klipper gresset utenfor en bilforretning i White Flint i Maryland.

3. oktober klokka 08.12: Prem Kumar Walekar (54) blir skutt og drept mens han fyller bensin i Rockville, Maryland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer