Jakter på to personer etter knivdrap i Bærum

Siktet 25-åring hadde selv knivskader.

ÅSTEDET: Meldingen om at en person var knivstukket og drept i en leilighet på Jar kom i 19.30-tida i går kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
ÅSTEDET: Meldingen om at en person var knivstukket og drept i en leilighet på Jar kom i 19.30-tida i går kveld. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 25-åringen som er siktet for å ha stukket i hjel en 32 år gammel mann på Jar i Bærum mandag, oppsøkte selv legevakt for behandling for kuttskader, melder NTB.

- Han ble pågrepet i går kveld rundt klokka 22.00. Han har mindre kutt i overkroppen som har medført en del blodtap, men skadene er ikke som alvorlige, sier politioverbetjent Dag Eirik Ekeli ved taktisk seksjon i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

- Tyder skadene på at det har vært kamp mellom siktede og avdøde?

- Det er for tidlig å si, men siden to personer har knivskader er det grunn til å tro at de er påført av hverandre, sier Ekeli til Dagbladet.

- Bekrefter slagsmål På grunn av skadene kunne ikke mannen avhøres i går, men Ekeli forteller at de vil avhøre mannen så fort han blir utskrevet i dag.

Politiet er sikre på at de har siktet rett mann:
- Vi er sikre på dette på bakgrunn av det korte avhøret hvor han bekrefter slagsmålet, samt tilknytning til kjøretøy, sier Ekeli.

25-åringen var ikke klar over at 32-åringen var død da han ble pågrepet av politiet.

En eventuell fremstilling for fengsling vil trolig skje onsdag, men Ekeli sier de ikke har tatt stilling til varetektsfengsling ennå.

Leter etter mann og kvinne På bakgrunn av vitneopplysninger leter nå politiet etter en mann og en kvinne som skal ha vært til stedet i leiligheten hvor 32-åringen ble funnet drept:

- En mann og en kvinne i underkant av 40 år var til stedet i leiligheten, men forsvant før politiet ankom, forteller Ekeli.

Deres status er foreløpig uklar.

Det er ennå ikke klart hva slags forbindelse det var mellom offeret og siktede, men de er ikke i slekt, opplyser Ekeli.
- Vi prøver å finne mer ut av hvorfor han var der, sier Ekeli.

Han bekrefter at 25-åringen er av indisk opprinnelse, og har bodd i Norge over en lang periode.

Han vil ikke si om de tilhørte noe spesielt miljø.

Har funnet kniver Det var naboer som varslet om bråk på Jar mandag kveld. Både politi og ambulanse rykket ut til stedet, og 32-åringen ble kjørt til sykehus. Der døde han noe senere av skadene han hadde fått. Ekeli sier politiet har funnet kniver de antar er brukt i mandagens hendelse. Parallelt med avhørene tirsdag, fortsetter de tekniske undersøkelsene, melder NTB.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 40376174


Varnish cache server