Jakter seriemorder i Paris

Over hundre politimenn er på jakt, myndighetene frykter seriedrap.

JAGER SERIEMORDER: Fransk anti-terror-politi i aksjon utenfor Marseille, under en av aksjonene mot franske islamister etter Mohammed Merahs seriedrap i Toulouse. Nå frykter myndighetene nok en seriemorder, denne gang i Paris. Foto: AFP/GERARD JULIEN/NTB-Scanpix
JAGER SERIEMORDER: Fransk anti-terror-politi i aksjon utenfor Marseille, under en av aksjonene mot franske islamister etter Mohammed Merahs seriedrap i Toulouse. Nå frykter myndighetene nok en seriemorder, denne gang i Paris. Foto: AFP/GERARD JULIEN/NTB-ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hovedmålet er å undersøke mistenkelig oppførsel, sier Michael Fuzeau i fransk politi til AFP.

Politiet gjennomfører både bil- og identitetssjekker, og de undersøker alle tips fra lokalbefolkningen.

I tillegg er rundt 100 politifolk satt inn i etterforskningen av drapene, som er blitt begått mellom 27. november i fjor og torsdag denne uken. Det siste drapet var av en 47 år gammel kvinne i Grigny, sør for Paris.

Alle de fire drapene er blitt begått innen en radius på ti kilometer, og ofrene, to menn og to kvinner, virker tilfeldige.

- Det er ikke blitt funnet noen kobling mellom de fire ofrene, bortsett fra at den andre bodde i samme bygg som den første, sier Marie-Suzanne Le Queau, lokal aktor.

De ble alle skutt med samme våpen, og politiet jobber ut ifra at de ble drept av samme gjerningsmann, en seriemorder eller en leiemorder, som jobber for én eller flere personer. (NTB)