Jakter svar blant 20 mystiske biler

De startet med omkring 100, nå er det under 20 igjen. Politiets jakt på biler som befant seg i nærområdet, da Anne-Elisabeth Hagen forsvant, kan nærme seg slutten.

BILSPORET: Politiet jobber nå med å kartlegge eiere og førere av 20 bilder som skal ha vært i området rundt Langvannet, dagen Anne Elsiabeth Hagen angivelig ble kidnappet. Video: Nicolai Delebekk / MTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En helt vanlig asfaltvei som snirkler seg mellom husene i et anonymt boligfelt. En gangvei som svinger seg som en S ned til Langvannets østlige bredde, og videre ut til Elveveien. En av disse rutene kan gjerningspersonene ha valgt, etter å ha vært i boligen til Anne-Elisabeth og Tom Hagen.

Fremdeles jobber politiet iherdig med å kartlegge hvilke kjøretøy som var i og rundt Sloraveien 4 da Anne-Elisabeth Hagen (69) forsvant, den 31. oktober i fjor. Et avgrenset tidsvindu er satt. Antallet kjøretøy er kraftig snevret inn.

- Innenfor det tidsintervallet vi nå mener er mest aktuelt, dreier det seg om omkring 100 biler som vi har hatt behov for å ettergå. I underkant av 20 biler gjenstår innenfor dette tidsintervallet. Jeg vil ikke spesifisere noe nærmere når dette intervallet er og hvor mange timer eller minutter det er snakk om, sier politiinspektør Tommy Brøske til Dagbladet.

Mener de kjenner ruta

I snart elleve måneder har saken preget hverdagen hans både på og utenfor jobb. For fremdeles vet ingen hvor den 69 år gamle kvinnen befinner seg. Kartlegging av kjøretøy som var i området på oktobers siste dag, kan være den utløsende faktoren som oppklarer forsvinningssaken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer