Jakter to menn etter bilbrann

Volvo totalt utbrent på Grønland i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Politiet ønsker tips om en bilbrann i Oslo i natt, som kan være påsatt.
Flere naboer og forbipasserende ringte politiet rett etter klokka 03 om brann i en parkert bil i Jens Bjelkes gate på Grønland.

- Ett vitne har fortalt at han så to menn av utenlandsk opprinnelse løpe mot en bil, som begynte å brenne rett etter. Signalementet på mennene er ganske tynt, sier operasjonsleder Heidi Gundstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet undersøker en Volvo utenfor Jens Bjelkes gate 79, som er så utbrent at eierens identitet ikke var fastslått ved 04-tiden.

- Også bilen som sto parkert ved siden av, en svenskregistrert Toyota, har fått brannskader, sier operasjonslederen.
Biljakt gjennom bom Beboere på Lindeberg hørte smell under en biljakt ved 03-tiden i natt, med det kom verken fra skyting eller punktering.

- En bilfører som kjørte for fort ville ikke stoppe for kontroll, og han smalt gjennom en bom på Lindebergåsen før han hoppet ut og forsøkte å stikke av til fots. Han ble raskt pågrepet, og vi vet foreløpig ikke om han hadde andre grunner til ikke å stoppe enn fart, sier operasjonsleder Heidi Gundstad.

 LYSTE OPP NABOLAGET:  Bilbrannen i Jens Bjelkes gate i natt vekket naboene. Det var voldsom  brannutvikling i bakparten på denne nyere Volvoen, som er totalskadet. Også bilen bak, en svenskregistrert Toyota, fikk betydelig skader. Tips fra publikum tyder på at brannen ble påsatt. MMS-FOTO: KRISTIN BLOMKVIST.
LYSTE OPP NABOLAGET: Bilbrannen i Jens Bjelkes gate i natt vekket naboene. Det var voldsom brannutvikling i bakparten på denne nyere Volvoen, som er totalskadet. Også bilen bak, en svenskregistrert Toyota, fikk betydelig skader. Tips fra publikum tyder på at brannen ble påsatt. MMS-FOTO: KRISTIN BLOMKVIST. Vis mer