Jakter to mistenkte etter voldtektsforsøk i Voss

Politiet jakter på to mistenkte etter et voldtektsforsøk i Voss sentrum natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En ung kvinne skal ha blitt overfalt av to menn og forsøkt voldtatt like ved utestedet «Tre brør» på Vossevangen i Hordaland, ifølge NRK.

- Men hun har klart å rive seg løs fra angrepet med fysisk motstand og skrike etter hjelp, sier fungerende lensmann Bjørn Inge Aarsand i Voss lensmannsdistrikt.

To gjerningsmenn løp fra stedet da forbipasserende kom til. Vitner til voldtektsforsøket forsøkte å følge etter de to, men de mistenkte mennene forsvant.

Avhører vitner
Politiet setter dette voldtektsforsøket i sammenheng med en episode i juni, da en ung kvinne ble utsatt for et seksuelt overgrep ved jernbanestasjonen i Voss sentrum.

Til NRK opplyser Aarsand at politiet bruker all energi og politikraft i Voss for å etterforske voldtektsforsøket. Politiet avhører vitner og leter etter overvåkingsbilder fra det aktuelle tidsrommet. Politiet har allerede gode beskrivelser av de to mistenkte gjerningsmennene. (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer