KJØRT OVER: En mann ble i natt kjørt over og drept av en ukjent gjerningsmann. Foto: Ronny Hjertås
KJØRT OVER: En mann ble i natt kjørt over og drept av en ukjent gjerningsmann. Foto: Ronny HjertåsVis mer

Jakter ukjent bilfører etter dødsulykke

- Mye tyder på at bilen kjørte over mannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 04.35 i natt fikk politiet in en melding om at det lå en død person i Sandnesveien, som går mellom Sola og Sandnes, i Rogaland. 

- Undersøkelser tyder på at han ble påkjørt og drept. Vi mangler opplysninger om bilfører og bilen. Det er prioritet én, sier operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, Kurt Løklingholm til Dagbladet.

Få spor I natt har polititeknikere jobbet med å finne spor som kunne identifisere bilen.

- Vi har hatt teknikere på stedet, men de har gjort lite funn som kan si oss noe om bilen. Vi er avhengige av eventuelle vitner som kan si oss noe om bilen. Vi jobber også med noen overvåkningskameraer fra området, sier Løklingholm.

Ravet i veibanen Politiet vil ikke si noe som kan identifisere offeret, men jobber ut i fra at dette kan være en mann de fikk inn meldinger om rett før påkjøringen skjedde.

- Vi fikk inn meldinger litt før dette skjedde om en mann som gikk og ravet i veibanen. Vi tror det kan være samme mann som ble påkjørt. Om det er tilfellet kan mye tyde på at han var beruset, sier Løklingholm.

Fotgjengerfeltet har god klaring til veien, og politiet jobber ut i fra at mannen har lagt seg, eller falt i veibanen.

- Mye tyder på at mannen er kjørt over av bilen. Han kan ha ramlet eller lagt seg ned i veien. Dette er bare spekulasjoner, men det er ting som kan ha skjedd, sier operasjonslederen.