Jakter ukjent voldtektsmann i Ås: - Lys hud og kraftig kroppsbygning

- Ingen opplysninger om liknende hendelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var i går at politiet i Ås gikk ut med informasjon om voldtekten, som skal ha skjedd søndag kveld i den fornærmede kvinnens eget hjem.

Politiet brukte store ressurser på saken. De hadde kriminalteknikere i kvinnens hjem i to dager, og gikk fra dør til dør i nabolaget for å spørre om noen hadde sett noe.

Østlandets blad skrev blant annet at voldtektsmannen ikke var maskert under den angivelige voldtekten.

Beskrivelse I dag kom en pressemelding fra Øst politidistrikt, hvor politiet går ut med en beskrivelse av den angivelige gjerningsmannen:

• Lys i huden
• Lys hettegenser
• Grå lue
• Hetta over lua
• Mørke bukser
• Kraftig kroppsbygning
• Høyere enn 170 cm

Politiet skriver at de ikke har «opplysninger om liknende hendelser tidligere».

Spor sendt til analyse Fornærmede er avhørt flere ganger, og flere vitner er avhørt, skriver politiet i pressemeldingen.

- Vi vil ikke gå ut med hva som har blitt sagt i avhør. Dette kan ødelegge for videre etterforskning i saken. Det er gjennomført kriminaltekniske undersøkelser på åstedet.

De sporene politiet har sikret seg, er sendt til analyse.

Ønsker tips Voldtekten skjedde på fornærmedes bopel, og fant sted i tidsrommet mellom klokka 22-23.

Politiet rykket ut til stedet og gjennomførte etterforskning og avhør. Mandag ble det gjennomført en rundspørring i området. Politiet har fått inn noen tips etter rundspørringen, og jobber med å avklare disse.
Politiet ønsker å komme i kontakt med folk i Ås som har sett mistenkelige personer eller biler Moer-området seint søndag kveld.

Tips kan ringes inn på telefonnummer: 64851985.