Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jaktet på damer iført skjørt og parykk

Politiet avhører fortsatt «The Soldier» i Ipswich.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I dag fortsetter politiet avhørene av 48 år gamle Steve Wright som ble pågrepet i går i forbindelse med drapene på de fem prostituerte som ryster Ipswich.

The Soldier

Mannen er godt kjent blant de prostituerte, som kaller ham The Soldier fordi han går med kamuflasjebukser. Han pleide også å bruke parykk, høye hæler og skjørt i PVC når han skulle kjøpe sex skriver Norwich Evening News.

Drev stamsted for prostituerte

På 80- og 90-tallet drev han nattklubben the Ferry Boat Inn i horestrøket Norwich, et stamsted for prostituerte og horekunder. Dette var også stamstedet til de to Norwich-prostituerte jentene Natalie Pearman og Michelle Bettes. De to ble drept i henholdsvis 1996 og 2002. De to drapssakene er fortsatt ikke løst.

Postituerte avisen har snakket med sier at han kom og så etter jenter en eller to ganger i uken.

Wright ble pågrepet i går morges og politiet sier at pågripelsen er vesentlig i saken. De har nå fått nye tolv timer på seg til å avhøre ham.

Tina, en tidligere prostituert husker ham godt fra horestrøket.

AVHØRES: Steve Wright sitter fortsatt i avhør. Her er han sammen med sin andre kone, Diane Cassell. Foto: The Sun
AVHØRES: Steve Wright sitter fortsatt i avhør. Her er han sammen med sin andre kone, Diane Cassell. Foto: The Sun Vis mer

Skremte jentene

- Jeg ville aldri gå inn i en bil med ham og gjorde det aldri heller. De fleste jentene holdt seg unna. Jeg gjorde aldri forretninger med ham fordi han skremte meg, sier hun til Norwich Evening News.

- Politiet skal ha vært oppmerksomme på mannen fordi han skremte jentene så fælt. Han kunne stoppe opp og bli til du gikk inn i bilen. Han ble ergerlig når du ikke gikk inn i bilen og ble bare sittende der med frontlysene på.

Hadde flere biler

Han skal ha hatt flere forskjellig biler og likte best de yngste jentene. Han ville helst ha 17-åringer.

Han pleide ofte å kle seg ut som kvinne ifølge Tina.

- Han hadde parykk. Når han kom ut av bilen hadde han på seg et PVC-skjørt og høye hæler.

Har maks 96 timer

image: Jaktet på damer iført skjørt og parykk

Politiet fortsetter også avhøret av Tom Stephens som også er pågrepet i saken. Politiet har maksimalt 96 timer på seg til å avhøre dem. Da må de enten siktes eller løslates. Dette betyr at Stephens kan gå ut som en fri mann fredag morgen. Det samme kan komme til å gjelde Wright lørdag morgen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!