Jaktet på raner i natt

Politiet i Rogaland jaktet på en bevæpnet mann som prøvde å rane en Narvesen-kiosk på Jæren seint søndag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - En mann har forsøkt å rane en Narvesen-kiosk på Nærbø på Jæren. Han truet en kunde og en ansatt med pistol, sier operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Men mannen klarte ikke å få med seg noen ting. Han la på sprang til fots, og politiet jakter nå på mannen. Det er satt inn hundepatrulje i jakten på mannen, som hadde på seg finlandshette.

Mannen skal ha vært ung, slank, og cirka 1.70 høy.

- Ingen kom fysisk til skade. Men de som var til stede er berørt av hendelsen, sier operasjonslederen.

Ansatt skrek

Ransforsøket skjedde ved 23-tiden like før stengetid for Narvesen-kiosken. Den ansatte jenta, som forøvrig var alene i kiosken, skrek høyt i håp om at noen ville høre henne. Skrikene kunne høres helt på andre siden av jernbanen, skriver aftenbladet.no.

Førstebetjent Bjarne Gimre forteller aftenbladet.no at raneren ble skremt på flukt av jentas skrik, løp vekk fra kiosken og valgte veien under jernbaneundergangen.

Et våpen skal trolig ha vært innblandet i ransforsøket. En mann som stod 50 meter fra Narvesen under ranet skal ikke ha reagert da jenta skrek. Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner til ransforsøket.

Jaktet på raneren

I natt gjorde politiet søk etter raneren med hunder. Alle politifolkene hadde på seg skuddsikre vester, skriver aftenbladet.no. 

- Vi har foreløpig ingen mistenkt, sier operasjonsleder Arild Bjørnevoll ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no ved 06-tiden mandag morgen.