Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jaktet på tyver - avslørte Butikk-onani

Avslørt 61-åring hevder han blir opphisset av damerumper hos Europris.

VALGTE EUROPRIS: En 61-åring skal ha onanert i Europris-butikker over hele østlandsområdet i en årrekke, men har først nå blitt avslørt. Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
VALGTE EUROPRIS: En 61-åring skal ha onanert i Europris-butikker over hele østlandsområdet i en årrekke, men har først nå blitt avslørt. Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare timer etter at Europris-butikksjefen på Skarnes gikk ut i avisa Glåmdalen og advarte mot en mann som onanerte blant reolene, meldte en 61-åring seg igår på lensmannskontoret i Sør-Odal.

- Mannen har forklart at han blir seksuelt opphisset av damerumper i Europris-butikker. Han har oppsøkt og tilfredsstilt seg selv i kjedens butikker over hele østlandsområdet, opplyser politiførstebetjent Arne-Olaf Sween til nettutgaven av avisa.

Valgte Europris Ifølge Sween har mannen understreket at hans oppførsel ikke har noe å gjøre med barneklær eller barn, slik Glåmdalens første oppslag kunne tyde på.

- Grunnen til at dette skjer akkurat hos Europris, skal være at det er mange kvinnelige kunder og ansatte der. Samtidig kan han gjemme seg blant reolene, dette er blitt hans greie, sier Sween til avisa.

Spillet over Mannen skal ha holdt på med den spesielle aktiviteten i 5—6 år, og ble oppdaget etter at Europris-butikksjef Margaret Hoffmann i forrige uke gjennomgikk videoopptak på jakt etter butikktyver,.

Videoopptaket viser en gråhåret mann som står og onanerer blant reolene, samtidig som han ifølge butikksjefen går rundt og tar på barneklær.

Først da Hoffmann gikk ut offentlig med sin advarsel mot butikk-onanisten, innså mannen at spillet var over og meldte seg for politiet.

Oppsøker legehjelp Mannen skal ha vært spesielt interessert i shortser, strømpebukser, pyjamaser og bunader til små jenter. Likevel hevder han overfor politiet at det er damerumper som får ham opphisset, og ikke barn eller barneklær.

Avsløringen skal ha blitt en vekker for den 61 år gamle familiemannen.
- I samarbeid med oss vil han nå oppsøke lege for å få hjelp slik at han kan slutte å oppsøke forretningene, sier Arne-Olaf Sween til Glåmdalen.

Nå kan 61-åringen vente seg ei bot, skriver Glåmdalen, som kan opplyse at mannen er fra Hedmark men ikke fra Glåmdals-distriktet.

Tviler på historien Butikksjef Margaret Hoffmann hos Europris på Skarnes er lettet over at saken er oppklart, men tar mannens forklaring med ei klype salt.

- At han nå også har gått med på å få hjelp er bra. Jeg tviler derimot litt på historien om damerumper, kanskje det er et skalkeskjul for å redde seg selv, sier Hoffmann til Glåmdalen, og viser til at mannen tok på barneklær.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media