Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

James (27) ble tatt for samleie med mindreårig og fikk to valg av jentas stefar

Kunne enten få juling og fengsselsstraff, eller ris på blanke messingen. Hva tror du han valgte?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Videoen over viser hva som skjedde da en 27-åring ble tatt for å ha hatt samleie med en mindreårig jente. Det skal ha vært jentas familie som lastet opp videoen på nettet, og den har fått mye oppmerksomhet og flere oppslag i løpet av de få dagene den har vært tilgjengelig.

Videoen begynner med at jentas stefar gir 27-åringen to valg:

Han kan enten få juling og så bli tiltalt for overgrepet, eller slippe unna med en ganske kraftig ris på baken-straff.

Flere medier har omtalt videoen, men det er ikke verifisert at den faktisk er ekte.

- Jeg legger meg ikke ned på bakken for å få juling - Selv om videoen ikke ser ut til å være falsk, er det umulig å bekrefte at den er ekte, skriver for eksempel Daily Mail.

27-åringen, som på nettet navngis som James, har ikke store problemer med å velge hva slags straff han vil få. Tanken på juling og en mulig fengselsstraff gjør at han velger ris på baken, og de to mennene blir deretter stående og diskutere hvordan straffen skal fullbyrdes.

- Jeg kan godt bøye meg, men jeg legger meg ikke ned på bakken for å få juling, sier James, før den eldre mannen gjør det ganske klart at han like godt kan gå til angrep på gutten stående.

Slår 21 ganger - Jeg vil bare ikke at du skal falle i bakken og skade deg, jeg kan legge deg i bakken på et sekund. Bare legg deg ned. Jeg skal ikke sparke deg, jeg skal ikke slå deg, jeg skal ikke gjøre noe annet enn å gi deg ris, sier jentas stefar.

Personen som har filmet og lagt ut videoen skriver at mannen som gir 27-åringen ris på baken er stefaren til den 16-årige jenta. Før stefaren begynner å slå på baken til 27-åringen sier han at jente har fått samme straff.

Til sammen slår mannen 21 ganger på 27-åringens bakdel før han bryter opp og setter seg i bilen sammen med personen som filmet det hele.

- Jeg kan ikke sitte lenger engang, sier 27-åringen etter slagene.

Rett eller galt? I bilen sammen med personen som filmer, diskuterer Robert om straffen var hard nok.

- Var det hardt nok? Ringefingeren min er helt hoven, jeg må få av meg ringen, sier han før videoen avsluttes.

Etter at videoen ble lastet opp på nettet har den fått opp mot en halv million visninger. Flere diskuterer avstraffelsesmetoden i kommentarfeltene, og de fleste mener at 27-årige James slapp billig fra det ettersom han aldri ble anmeldt.

- Du kjenner ikke ham (Robert). Hendene hans er som murstein. Jeg har aldri sett noen som har tatt mer enn ett slag fra ham uten å gå i bakken. Han som ble slått i videoen hadde sår og blåmerker på rompa. Han visste at han var heldig, han kunne lett ha blitt slått i koma eller verre hvis han ikke samarbeidet, skriver brukeren som har lastet opp videoen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling