STÅR FRAM PÅ FACEBOOK:  Fremskrittspartiets Jan Arild Ellingsen skriver i et innlegg på Facebook at han har kjørt for fort og mistet lappen. 
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
STÅR FRAM PÅ FACEBOOK: Fremskrittspartiets Jan Arild Ellingsen skriver i et innlegg på Facebook at han har kjørt for fort og mistet lappen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer

Jan Arild Ellingsen mistet lappen

Innrømmer å ha kjørt for fort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frp-topp og medlem av justiskomiteen på Stortinget, Jan Arild Ellingsen, innrømmer at han er fratatt førerkortet etter å ha kjørt for fort.

Ellingsen kom med innrømmelsen på Facebook fredag morgen, skriver Nettavisen.

«Jeg har en tilståelse å komme med. For to uker siden kjørte jeg for fort og mistet førerkortet. Selvfølgelig skulle jeg gjerne sett dette ugjort, men heldigvis går det bare ut over meg selv», skriver stortingsrepresentanten fra Nordland.

«Så til dere som ser meg gå, sykle eller reise kollektivt, nå vet dere hvorfor :) I tillegg til dette kommer jeg til å sende et større bidrag over til statskassen», skriver Frp-politikeren videre før han ønsker sine Facebook-venner god helg og ber dem kjøre pent.

Ellingsen opplyser ikke hvor mye for fort han har kjørt, eller når og hvor fartsoverskridelsen skjedde. Han sier heller ingen ting om botens størrelse, bortsett fra at den altså innebærer «et større bidrag» til statskassen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram