Rudy Giulianis svettemareritt:

Jan Thomas: Dette skjedde

Da svetten begynte å renne, rant det svart nedover Trump-advokatens kinn. Kjendisstylisten Jan Thomas kan ha svaret på mysteriet.

SVETTEN RENNER: Trumps advokat Rudy Giuliani svettet så mye på pressekonferansen at det rant over på sosiale medier. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under en kanonade av grunnløse og ikke-dokumenterte påstander tok Trump-advokaten Rudy Giuliani verden med storm torsdag kveld.

Fra bak et podium hos Republikanernes nasjonale hovedkvarter i Washington D.C., holdt New Yorks tidligere borgermester en nesten timelang pressekonferanse hvor han gjentok president Donald Trumps like grunnløse og ikke-dokumenterte påstander om at valget ble stjålet fra ham.

Om lag 40 minutter ut i Giulianis pressekonferanse var det ikke lenger den 76 år gamle advokatens påstander som ble gjenstand for oppmerksomhet, men snarere Trump-advokatens kinn som vekket oppsikt.

Svarte streker

For det var omtrent på dette tidspunktet at en åpenbart varm Giuliani måtte gi tapt for svetten som fram til da hadde piplet nedover ansiktet hans.

Så begynte det å renne.

Nedover 76-åringens kinn rant det plutselig en svart flytende væske som så ut til å stamme fra Trump-advokatens kinnskjegg.

Hårfarge, tippet tilhørere og tilskuere på sosiale medier.

Ikke hårfarge, men maskara, skriver New York Times.

Feil, svarer Jan Thomas, Norges mest kjente stylist og frisør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer