Rudy Giulianis svettemareritt:

Jan Thomas: Dette skjedde

Da svetten begynte å renne, rant det svart nedover Trump-advokatens kinn. Kjendisstylisten Jan Thomas kan ha svaret på mysteriet.

SVETTEN RENNER: Trumps advokat Rudy Giuliani svettet så mye på pressekonferansen at det rant over på sosiale medier. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under en kanonade av grunnløse og ikke-dokumenterte påstander tok Trump-advokaten Rudy Giuliani verden med storm torsdag kveld.

Fra bak et podium hos Republikanernes nasjonale hovedkvarter i Washington D.C., holdt New Yorks tidligere borgermester en nesten timelang pressekonferanse hvor han gjentok president Donald Trumps like grunnløse og ikke-dokumenterte påstander om at valget ble stjålet fra ham.

Om lag 40 minutter ut i Giulianis pressekonferanse var det ikke lenger den 76 år gamle advokatens påstander som ble gjenstand for oppmerksomhet, men snarere Trump-advokatens kinn som vekket oppsikt.

IKKE OVER: Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani, sier i et intervju på Fox News at valget ikke er avgjort. Video: Fox News via AP Vis mer

Svarte streker

For det var omtrent på dette tidspunktet at en åpenbart varm Giuliani måtte gi tapt for svetten som fram til da hadde piplet nedover ansiktet hans.

Så begynte det å renne.

Nedover 76-åringens kinn rant det plutselig en svart flytende væske som så ut til å stamme fra Trump-advokatens kinnskjegg.

Hårfarge, tippet tilhørere og tilskuere på sosiale medier.

Ikke hårfarge, men maskara, skriver New York Times.

Feil, svarer Jan Thomas, Norges mest kjente stylist og frisør.

- Jeg er overbevist om at dette er produkt som veldig, veldig mange bruker, også kjendiser og makeupartister, over hele verden, sier kjendisstylisten til Dagbladet.

USAs president Donald Trump gir seg ikke. Han påstår fortsatt at han er den rettmessige vinneren av det amerikanske presidentvalget. Video: AP Vis mer

Dette er svaret

Produktet han sikter til går under navnet «Toppik» og brukes av både menn og kvinner. Selv selger Jan Thomas «bøtter og spann» av produktet i sin salong, forteller han.

- Dette er et pulver som kommer i en pumpe. Du bruker det i håret for å fylle på i toppen, i vikene eller ved hårfestet, sier han.

Han forteller videre at produktet består av bitte små fiber i pudderform som klistrer seg fast til håret, og settes med hårspray. Det har imidlertid sine begrensninger, forteller Jan Thomas.

- Det kan oppstå problemer hvis det blir varmt og man svetter veldig mye. Da skjer det som skjedde: Det blir oljete, det holder ikke og begynner å renne, sier han.

HJERTEKNUSER: Jan Thomas og kjæresten Harlem Alexander møter sin nye valp. Video: Privat Vis mer

Dette ville han ha gjort

Han mener maskara-teorien, framsatt av andre frisører til New York Times, er helt feil.

- Det er tøysete å bruke, for det legges som et lag oppå håret, og det vil se underlig ut. Det blir også helt stivt, og de fleste maskaraer er vannfaste, så jeg vil ikke tro at det er maskara, sier kjendisstylisten.

- Hvordan ville du ha løst dette?

- Jeg hadde lagt på en inn-og-ut-hårfarge, en sjampo, som man påfører og sitter med i to minutter, og deretter skyller vekk. Da hadde han fått den dybden han søkte.

I teorien kunne han også ha brukt «Toppik» på Giuliani, men ikke i den situasjonen.

- Man må tilpasse seg. Å bruke «Toppik» på en mann som forteller skrøner, er stressa og blir veldig varm, er farlig. Jeg bruker det selv på store internasjonale stjerner, men nå har jeg holdt på med dette i 35 år, så jeg vet hva jeg gjør. Dette er et bra produkt, men det er nok blitt brukt i feil situasjon.

ALT OM USAVALGET

Gå til oversikten

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer