Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Japans neste statministerfrue har flydd i trekantet UFO til Venus

- Det var et veldig vakkert sted og det var virkelig grønt, skriver hun i bok.

 - JEG FLØY TIL VENUS: Japans neste statministerfrue sier hun har flydd til Venus i søvne med en UFO. Her sammen med ektemannen, påtroppende statsminister Yukio Hatoyama. Foto: AP Photo/Itsuo Inouye/Scanpix
- JEG FLØY TIL VENUS: Japans neste statministerfrue sier hun har flydd til Venus i søvne med en UFO. Her sammen med ektemannen, påtroppende statsminister Yukio Hatoyama. Foto: AP Photo/Itsuo Inouye/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Japans nyvalgte statsminister går under kallenavnet «Romvesenet», men det er kona hans som angivelig har hatt tettest kontakt med andre verdener.

- Mens kroppen min sov, tror jeg sjelen fløy i en trekantet UFO og dro til Venus, skrev Miyuki Hatoyama (66), kona til den påtroppende statsministeren Yukio Hatoyama i en bok som ble publisert i fjor.

- Det var et veldig vakkert sted og det var virkelig grønt, het det videre, ifølge Reuters.

- Ville sagt «flott»
Miyuki, som er tidligere skuespillerinne, beskrev den utenomjordiske opplevelsen som hun sier skjedde for 20 år siden i en bok som heter «Veldig rare ting jeg har opplevd.»

Da Miyuki våknet fortalte hun sin daværende mann at hun akkurat hadde vært på Venus. Han sa til henne at det trolig bare hadde vært en drøm.

- Min nåværende mann har en annerledes måte å se ting på. Han ville trolig sagt «Å, det er flott», skrev hun.

Kalles «Romvesenet»
Yukio Hatoyama tar formelt over som statsminister 16. september etter at partiet hans vant en knusende valgseier på søndag.

Japans neste statsminister er en styrtrik parlamentariker fra ett av landets mektige politiske familiedynastier. Han går under kallenavnet «Romvesenet», angivelig på grunn av hårstilen, hans markante øyne og eksentriske oppførsel.

Kona hans forsvarer ektemannens kallenavn og sier at det er vel fortjent.

I et intervju gjengitt på ABC News sier hun at han har gjort seg fortjent til kallenavnet fordi han er forskjellig fra de klassiske politikerne i Japan og at han motivene hans ikke er personlige interesser eller grådighet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media