Japansk togselskap beklager for å ha kjørt 20 sekunder for tidlig

Lokføreren har fått beskjed om å følge rutinene neste gang, for å hindre gjentakelse.

FOR TIDLIG: I Japan beklaget et togselskap for å ha kjørt 20 sekunder før tiden. Foto: Auttaz / Shutterstock / NTB scanpix
FOR TIDLIG: I Japan beklaget et togselskap for å ha kjørt 20 sekunder før tiden. Foto: Auttaz / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Passasjerene som skulle ta toget fra Minami Nagareyama stasjon, nord for Tokyo i Japan, var ikke engang klar over det selskapet følte de måtte beklage for. Toget kjørte fra stasjonen 20 sekunder før det skulle.

Irriterer du deg over tog- og t-baneforsinkelser i Norge? får kanskje denne hendelsen deg til å drømme om å flytte til Japan.

Toget som skulle gå klokka 9.44.40, kjørte fra stasjonen klokka 9.44.20. Det japanske togselskapet Tsukuba Express beklager overfor passasjerene sine for hendelsen, skriver The Guardian.

- Vi beklager sterkt for den store ulempen for våre kunder, heter det i en uttalelse fra eier av selskapet, Metropolitan Intercity Railway Company.

Lokføreren hadde ikke fulgt ordentlig med på avgangstida og skal ha fått beskjed om å følge prosedyrene for å hindre gjentakelse.

Ifølge den britiske avisa var det ikke store ulempen for dem som skulle vært så uheldig å miste toget på de 20 sekundene. Neste tog var like rundt hjørnet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer