- Jappetida er over oss igjen

- Jappetida er så desidert over oss igjen. Det var på tide. Så når vi nå åpner ute-stedet «Gozzip», er det vår måte for å hilse jappe-tida velkommen tilbake igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier Linda Johansen, som sammen med Thomas Kristiansen, eks-slalåmkjører Ove Nygren og Kjetil Døviken i går inviterte kjente og ukjente til «kom-i-gang»-selskap på det nye utestedet «Gozzip», på norsk: Sladder.

Stedet, som ligger på Majorstua i Oslo, skal drives som bar og kafe, og Linda Johansen sier man satser på et godt voksent publikum.

- Ikke minst er vi ute etter å lage det hyggelig for alle dem som synes det er hyggelig at jappe-tida er på vei inn igjen. Og det ønsker vi de skal komme hit til oss og feire i cognac og champagne, og med høy cigarføring til.

- Vi ser helst at folk som besøker oss pynter seg litt, men ikke slik at det blir for stivt heller. En viss stil bør det iallfall være, sier Linda Johansen.

En rekke idretts- og jetset-kjendiser var på plass i går kveld.

Kjell Inge Røkke (rik) og Espen Lie (sterk) var også til stede, men gjemte seg for fotografen.

DEKADENT: Linda Johansen og eks-slalåmproff Ove Nygren (i midten) er to av eierne bak nyjappestedet Gozzip i Oslo, som åpnet i går. Stilen skal være dekadent med de tre C'er; cacgnac, champagne og cigarer.