Jared avslører sannheten bak den utrolige videoen

- Får meg til å se dum ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): DBTV viste i går videoen av Jared Michael, som ble sparket i hodet av en togfører mens han forsøkte å ta en selfie.

Interessen for videoen har vært enorm. Den korte snutten var gårsdagens mest sette på DBTV, og på bare to dager er den sett mer enn 6,5 millioner ganger på Youtube.

Samtidig har aviser over hele verden omtalt videoen, ofte med en sarkastisk undertone. At den unge mannen forsøkte å ta en selfie ved toget, er blitt latterliggjort både i kommentarfelt og av bloggere.

Som om ikke det var nok, har spekulasjonene rundt videoens ekthet rast.

Noen hevder det hele bare er tull, andre mener det kan være en spøk fra talkshowverten Jimmy Kimmel, mens enkelte hevder at togføreren reddet livet til Jared Michael ved å sparke ham i fjeset.

Tatt opp i Peru Og alt det igjen er riv ruskende galt. I alle fall hvis vi skal tro hovedpersonen selv, som nå har stått fram - blant annet på tv-showet «Right This Minute».

Der forteller Jared Michael, som egentlig heter Jared Frank, at snutten er spilt inn i Peru på vei opp mot inkalandsbyen Macchu Picchu for en måneds tid siden. Han hevder hardnakket at videoen er 100 prosent ekte, og forklarer det med at de som velger å ta turen opp til severdigheten til fots, må gå store deler av turen i togsporet.

Da han hørte toget komme, ville unggutten lage en kjapp videosnutt av seg selv med toget i bakgrunnen. Og det var da foten kom sprettende ut av toget, og dundret løs på Jared Franks ansikt.

- Reddet ikke livet mitt Ifølge Washington Post kjører togene opp mot Macchu Picchu med en gjennomsnittsfart på 27,5 kilometer i timen. Den lave hastigheten forklarer hvorfor Frank ikke ble stygt skadd. Den nye nettkjendisen forklarer at episoden var mer overraskende enn den gjorde vondt.

Men at føreren forsøkte å redde livet hans, vil ikke Michael være med på.

- Han dro liksom foten med seg, han sparket ikke bare, så jeg tror ikke det er sant. Men det gjør definitivt videoen bedre at folk tror han reddet livet mitt, selv om han sannsynligvis bare straffet meg for å stå for nært toget, sier Jared Frank.

- Ser dum ut Til tross for at Frank i ettertid er blitt offer for en rekke negative kommentarer på nettet, angrer han ikke på at han la ut videoen.

- For å være helt ærlig, så er også sannheten ganske latterlig, og den får meg jo til å se dum ut. Men det var ei ulykke, og jeg fikk den på film og synes det ville vært synd å bare slette det, sier han til CTV Saskatoon.

Han forstår godt at mange tror videoen er fake, men forklarer at den merkelige reaksjonen hans etter å ha blitt sparket stammer fra ren og skjær overraskelse. Noe håp om å finne igjen togføreren har han likevel ikke.

- Jeg finner nok aldri igjen eieren av foten. Han er nok i en jungel i Peru, sier Jared Frank.

<strong>AVVISER TEORIEN:</strong> Jared Michael har ingen tro på at togføreren sparket ham for å unngå at ei metallstang traff ham i hodet. - Han straffet meg for å stå for nær toget, sier unggutten. Skjermdump: Jared Michael / Jukin
AVVISER TEORIEN: Jared Michael har ingen tro på at togføreren sparket ham for å unngå at ei metallstang traff ham i hodet. - Han straffet meg for å stå for nær toget, sier unggutten. Skjermdump: Jared Michael / Jukin Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer