Jason (29) fikk 90 dager for støvsugersex

Ble fersket i bilvaskeri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Du har brakt skam over The Great Lakes Bay-regionen. Du skylder området en unnskyldning for hva du har gjort.Ordene kommer fra Fred L. Borchard, dommeren i saken mot 29-åringen Jason LeRoy Savage, som nå er dømt for å ha hatt sex med en støvsuger inne i et bilvaskeri, skriver Mlive.com.

Godtok dommenStraffen for hyrdestunden, som foregikk i tettstedet Thomas, ca. 15 mil nordvest for Detroit, er 90 dagers fengsel. Savage hadde ingen innsigelser mot dommen.

Det var en innbygger i Thomas som meldte fra til politiet om «mistenkelig aktivitet» inne i bilvaskanlegget. Savage, fra nabotettstedet Swan Creek, ble tatt på fersk gjerning med støvsugeren og har innrømmet sexen.

Saken har moret store deler av USA, ikke minst fordi så vel David Letterman som Jay Leno spøkte om episoden i sine programmer, begge blant landets mest sette.

- Trenger hjelpSlektningen Tony Savage er ikke videre begeistret over affæren.

- Han fortalte meg selv at han gjorde det. «Du er en komplett dust,» sa jeg til ham. Jeg aner ikke hva som gikk av ham, han trenger hjelp, sier slektningen til Detnews.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer