Jason (29) fikk 90 dager for støvsugersex

Ble fersket i bilvaskeri.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Du har brakt skam over The Great Lakes Bay-regionen. Du skylder området en unnskyldning for hva du har gjort.

Ordene kommer fra Fred L. Borchard, dommeren i saken mot 29-åringen Jason LeRoy Savage, som nå er dømt for å ha hatt sex med en støvsuger inne i et bilvaskeri, skriver Mlive.com.

Godtok dommen
Straffen for hyrdestunden, som foregikk i tettstedet Thomas, ca. 15 mil nordvest for Detroit, er 90 dagers fengsel. Savage hadde ingen innsigelser mot dommen.

Det var en innbygger i Thomas som meldte fra til politiet om «mistenkelig aktivitet» inne i bilvaskanlegget. Savage, fra nabotettstedet Swan Creek, ble tatt på fersk gjerning med støvsugeren og har innrømmet sexen.

Saken har moret store deler av USA, ikke minst fordi så vel David Letterman som Jay Leno spøkte om episoden i sine programmer, begge blant landets mest sette.

- Trenger hjelp
Slektningen Tony Savage er ikke videre begeistret over affæren.

- Han fortalte meg selv at han gjorde det. «Du er en komplett dust,» sa jeg til ham. Jeg aner ikke hva som gikk av ham, han trenger hjelp, sier slektningen til Detnews.com.

Gjerningsmannen selv er ikke uenig.

- Det har vært fryktelig. Folk stirrer på meg, jeg er redd for å gå ut av huset, og jeg får ikke jobb, sier Jason - som har gått med på terapi.

Dommen innebærer at 29-åringen må gjennomgå narkotikatester; da han ble tatt, var han løslatt på prøve for tidligere mindre forhold.

SKJEMTE UT HJEMSTEDET: Så vel Jay Leno som David Letterman har moret seg på 29-åringen Jason LeRoy Savages bekostning, etter at han ble fersket i kjønnslig omgang med en støvsuger. Foto: POLITIET
SKJEMTE UT HJEMSTEDET: Så vel Jay Leno som David Letterman har moret seg på 29-åringen Jason LeRoy Savages bekostning, etter at han ble fersket i kjønnslig omgang med en støvsuger. Foto: POLITIET Vis mer