- Jeg angrer

- Jeg angrer på at noe som begynte som et vennskap endte med dette. Jeg tar det fulle ansvar, sier en tydelig berørt Bill Clinton i de første sekvensene fra den mye omtalte videofilmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Filmen ble offentliggjort klokka 15.25 norsk tid, og blir fulgt av mange millioner mennesker.

Allerede før Clintonfilmen ble sluppet, toppet den salgslista hos internettbokhandelen www.amazon.com. Nummer tre på lista er Kenneth Starrs Clintonrapport, som måtte se seg forbigått av Stephen Kings nye bok «Bag of Bones».

Videoene begynner med at Clinton avlegger ed, og blir kjørt noen minutter på om han er fullt innenforstått med hva «hele sannheten» betyr.

Deretter leser han opp et fedigskrevet manus hvor han fortaller at han var klar at det var galt av ham å innlede et forhold til Monica Lewinsky.

- Men jeg hadde ikke samleie med frøken Lewinsky, sa USAs president.

I løpet av de fire timene seansen varte tok ikke Clintons utspørrere for seg saken som egentlig var utgangspunkt for Starrs etterforskning: eiendomsskandalen Whitewater. Det var Lewinsky og definisjoner på sex opp og ned og i mente.

Alt oppstusset rundt Clintons vitnemål har druknet oppmerksomheten rundt Lewinskys vitnemål som også ble offentliggjort i dag, der hun sier at hverken Clinton eller hans rådgivere ba henne lyve, og at hun aldri ble lovet en ny jobb mot å holde tett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer