- Jeg åpner ikke en avis, hører ikke en debatt, uten at en Frp'er har brukt tre-fire milliarder

Stoltenberg og resten av partilederne i valgduell. Db.no gir deg høydepunktene. Stem fram din favoritt og diskuter politikken!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For andre gang i dag møtes partilederne til valgdebatt, nå i Kristiansand i regi av NRK.

- Dere vil kutte NRK-lisensen, det er fire milliarder. Dere vil fjerne bompenger, det er 6 milliarder Bare på tre dager har 40 milliarder kroner forsvunnet, og det er fire uker igjen av valgkampen. Jeg åpner ikke en avis, hører ikke en debatt, uten at en Frp'er har brukt tre-fire milliarder, sier Jens Stoltenberg, etter å ha summert opp Frps løfter om skatte- og avgiftsletter.

I kveldens Tabloid sparket Lars Sponheim for alvor beina under ønsker om en annen flertallsregjering enn de rødgrønne.

- Dagens regjering må bort og vi må ha nye bedrifter og lykkes i klimakampen, men jeg kan ikke sitte i regjering med Siv Jensen. det er umulig, sier Lars Sponheim og begravet en flertallsregjering for opposisjonen tidlig i debatten.

- Stor i speiletI NRK-debatten var han igjen første mann ut i panelet. På spørsmål om han oppfører seg litt for stort for å lede Stortingets minste parti var han imøtekommende.

- Jeg føler meg stor når jeg står foran speilet, men jeg har kjøpt store speil nå, sier Venstre-lederen, som plasserer Frp på «yttersiden i norsk politikk».I Frp sees ikke avvisningen på med blide øyne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer