Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg bare smiler

Saddam Hussein sier i en tale at han alltid smiler, selv når det ser ut som om han ikke gjør det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Selv når dere ikke ser at jeg smiler, skal dere vite at jeg egentlig smiler. Basis for denne smilingen er min lykke over veien vi har valgt, sa han i en tale til landets militære ledere som forbereder seg på krig med USA.

- Ja jeg smiler, for mens sionismen og Amerika har fått lov til å leke med store og mellomstore land, har de ikke klart å leke med Irak, sa han videre ifølge det offisielle irakiske nyhetsbyrået INA.

Saddam har hatt det travelt med å forsikre om sin høye moral de siste dagene. Mandag sa han at han fortsatt sov godt, til tross for trusselen om en amerikansk invasjon. Fredag forsikret han verden om at amerikanske styrker vil bli utslettet ved Bagdads porter om de angriper Irak med sine 23 millioner innbyggere.

(NTB)

<b<SMILER: Saddam smiler, selv om han ikke ser sånn ut, ifølge seg selv.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling