Full strid mellom FNB Oslo og FNB sentralt

- Jeg begynte å gråte, jeg ble så ekstremt lei meg

- Det var ekstremt ubehagelig å se at voksne menn krangler på den måten, sier andrekandidat for bompengepartiet i Oslo, Cecilie Lyngby.

TOK TIL TÅRENE: Andrekandidat for FNB i Oslo, Cecilie Lyngby, mener det må velges et nytt styre i lokallaget i hovedstaden. Et forsøk på å løse striden ble så opphetet at Lyngby begynte å gråte midt under møtet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TOK TIL TÅRENE: Andrekandidat for FNB i Oslo, Cecilie Lyngby, mener det må velges et nytt styre i lokallaget i hovedstaden. Et forsøk på å løse striden ble så opphetet at Lyngby begynte å gråte midt under møtet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) har ikke bare medvind på meningsmålingene. Fem uker før valget er det også full storm internt i partiet.

Denne uka skulle partileder Frode Myrhol forsøke å finne en løsning under et krisemøte i Oslo, som først ble omtalt av Stavanger Aftenblad. Møtet ble ubehagelig ampert, ifølge Cecilie Lyngby.

Hun er andrekandidat på Oslo-lista og kvinnen bak Facebook-siden «Ja til miljø, nei til bompenger», som teller 54 000 medlemmer.

- Jeg begynte å gråte under møtet. Jeg ble bare så ekstremt lei meg. Det var veldig ubehagelig å se at voksne menn krangler på den måten.

- Hva skjedde?

- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg reagerte sånn. Men tårene trillet. Ikke kan jeg påvirke saken, ikke er jeg en del av konflikten. Du sitter bare der og hører dem du ser på som ledere krangle så fillene fyker, sier Lyngby.

Ganske absurd

Frode Myrhol stiftet FNB før forrige kommunevalg, da partiet ble representert i Stavanger bystyre.

- Situasjonen er ganske absurd, og det hele er temmelig merkelig. Jeg er ganske oppgitt over hele situasjonen, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer