- Jeg ble fysisk dårlig da jeg hørte at han var drept

Avdøde Mohammad Arshad var Ap-politikeren Aslam Ahsans venn i 30 år. - Jeg kan ikke forstå dette. Han var alltid sympatisk, pålitelig og ordentlig.

Foto: OLAV OLSEN / AFTENPOSTEN / NTB SCANPIX
Foto: OLAV OLSEN / AFTENPOSTEN / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet jobber ut fra at den høyt respekterte familiemannen og restauranteieren Mohammad Arshad (52) kan ha blitt offer for en langvarig konflikt han ikke kan lastes for å ha blitt dratt inn i. Arshad ble angrepet av en eller flere gjerningsmenn natt til lørdag på Manglerud og etterlatt livløs midt i gata. Han døde kort tid etter på sykehus.

Nå sørger 52-åringens familie og slektninger både i Norge og Pakistan og en vennekrets på hundrevis av personer mens politiets drapsetterforskning pågår for fullt.

Om to uker skulle Arshad på en lenge planlagt pilgrimsreise - Hajj - til Saudi-Arabia, og ingen skal ha hatt inntrykk av at noe alvorlig tynget ham eller at han var i fare på noe vis. Fredag kveld ringte han kona for å si fra at han var ferdig på jobb og hjemme om en halv time, men etter å ha parkert bilen et steinkast fra boligen, ble han overfalt.

- Uforståelig Den kjente Ap-politikeren Aslam Ahsan (71) hadde kjent Arshad i omlag 30 år. Han ble varslet om det tragiske dødsfallet i går morges.

- Jeg har vært fysisk dårlig siden jeg fikk beskjeden om at han var drept, jeg ble helt utslått. Dette stikker dypt i meg. Jeg kan ikke forstå hvorfor dette har skjedd med ham, sier Ahsan til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer