- Jeg ble kastet rundt som ferskt kjøtt blant sultne løver

Britisk journalist (21) kledd naken og mishandlet på Tahrir-plassen i Egypt under valgfest.

GROVE OVERGREP:  Natasha Smith (21) ble utsatt for grov seksuell vold da hun dekket feiringen av valgresultatet på Tahrir-plassen i Egypt.
GROVE OVERGREP: Natasha Smith (21) ble utsatt for grov seksuell vold da hun dekket feiringen av valgresultatet på Tahrir-plassen i Egypt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  Nok en gang forteller en kvinnelig journalist om seksuell vold utført av grupper av menn på Tahrir-plassen i Egypt.

Britiske Natasha Smith (21) ble angrepet av det hun kaller en «gruppe dyr» og utsatt for brutale seksuelle overgrep mens tusenvis av egyptere var samlet for å feire det muslimske brorskaps seier i presidentvalget, skriver Daily Mail. Hun har fortalt i detalj hvordan de dro av henne klærne, skrapte opp og klemte brystene hennes og tvang fingrene sine inn i henne.

Hun kom seg unna bare etter å ha blitt påkledd manneklær og en burka etter å ha blitt dratt i sikkerhet av to andre menn. På bloggen sin skriver hun om overgrepet. - Alt jeg kunne se var sultne blikk, flere og flere flirende og spottende ansikter mens jeg ble kastet rundt som ferskt kjøtt blant sultende løver, beskriver hun.

Stemningen endret seg Episoden fant sted på søndag da egypterne strømmet til området for å feire at Mohammed Morsi var erklært valgvinner og landets første demokratisk valgte leder.

Smith, som fikk sin mastergrad i internasjonal journalistikk i august i fjor, var på Tahrir-plassen, Frihetsplassen på norsk, for å filme folkemengden til en dokumentar om kvinners rettigheter. Men atmosfæren som først full av jubel, glede og forventninger, vente seg snart mot henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer