- Jeg ble misbrukt av siktede

Tidligere ansatt om å jobbe for den antatte Lommemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet.no): - Jeg begynte å jobbe der som 13-åring og jobbet der i halvannet år. Alltid var det gutter i den alderen som jobbet utover kvelden, forteller en mann i 30-åra til Dagbladet.no.

Han er ikke overrasket over at hans tidligere sjef ble pågrepet i dag tidlig og at politiet mener den 55 år gamle bergensmannen er den lenge etterlyste Lommemannen.

- Alle visste at han likte smågutter. Dette har vært kjent i mange år. Spesielt i motorsportmiljøet, der mannen vanket, forgrep han seg på gutter, hevder bergensmannen overfor Dagbladet.no. Etter overgrepsepisoden i 1999 ble 55-åringen sparket ut av miljøet, sier han til Dagbladet.no.

55-åringen ble i 1999 siktet og varetektsfengslet for et overgrep som skal ha skjedd på Sotra. Saken ble senere henlagt.

Ikke uvanlig med unge ansatte 

På slutten av 80-tallet startet Bergen kommune og Lions, opp en motorsportklubb. Ifølge en kilde, som var aktiv i klubben på samme tid som den angivlige Lommemannen, ble den siktede 55-åringen hentet inn som trener. 

- Han var en aktiv del av miljøet som både trener og deltaker, forteller kilden. Selv hadde den tidlige aktive ingen negative opplevelser med den siktede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer