- Jeg ble nektet inngang og utsatt for vold av dørvakta

Samfunnsdebattant og Fritt Ord-prisvinner Louiza Louhibi mener hun ble utsatt for diskriminering. - Hun tok strupetak på vakta, hevder utestedet.

FØLER SEG DISKRIMINERT: Louiza Louhibi føler seg diskriminert etter å ha blitt kastet ut av utestedet Bar og plassert i arresten. Foto: Agnete Brun / Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FØLER SEG DISKRIMINERT: Louiza Louhibi føler seg diskriminert etter å ha blitt kastet ut av utestedet Bar og plassert i arresten. Foto: Agnete Brun / Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Samfunnsdebattant og Fritt Ord-prisvinner Louiza Louhibi føler seg diskriminert og urettferdig behandlet etter å ha blitt hentet av politiet og satt på glattcelle etter en diskusjon med to dørvakter på Bar på Tjuvholmen natt til torsdag.

- Politiet gikk rett bort til vaktene for å få deres versjon av hva som hadde skjedd, deretter fikk venninnen min og jeg håndjern på og ble slengt i arresten. Vi fikk ikke lov til å forklare oss i det hele tatt, sier Louhibi til Dagbladet.

Hun dro sammen med en gjeng bekjente til kjendisbaren etter å ha deltatt på et arrangement tidligere på kvelden. Da det nærmet seg stengetid gikk hun ut av baren for å trekke litt frisk luft. Utenfor begynte en av de to dørvaktene som var på jobb å snakke til henne. 

- Han spurte meg hvor gammel jeg var og om jeg hadde vist legitimasjon. Jeg tullet litt først og ba ham gjette hvor gammel jeg var. Etterhvert ble samtalen veldig aggressiv og det kom flere mennesker ut. Vakta tok tak i overarmen min og sa jeg ikke fikk røre meg. Jeg skjønte ikke helt hvorfor han reagerte på den måten, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer