PISKET: Svenske Tina Pajarinen (23) og venninnene tok et nattbad i svømmebassenget på hotellet i Hellas. Så kom hotellvakta og jagde dem. Foto: Privat
PISKET: Svenske Tina Pajarinen (23) og venninnene tok et nattbad i svømmebassenget på hotellet i Hellas. Så kom hotellvakta og jagde dem. Foto: PrivatVis mer

- Jeg ble pisket av hotellvakta

Tok seg et nattbad sammen med venninnene. - Nå kan jeg knapt sitte, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Da svenske Tina Pajarinen (23) dro fra Stockholm for å dra på ferietur til den greske øya Kefalonia med sin 25 år gamle venninne hadde hun ikke ventet seg å ende opp med skader.

Da mørket falt på onsdag fikk de to lyst på et bad i hotellets nattstengte svømmebasseng.

Ble slått med teppebanker - Vi synes det var kult og litt uskikkelig. Noe må man jo nesten bare gjøre på ferie, sier 23-åringen til Aftonbladet.

Men nattbadet fikk en brå slutt da en hotellvakt i 50-åra rope til jentene at de måtte komme seg opp av bassenget.

- Vi gikk opp med en gang, men han fortsette å rope og begynte å slå oss på rumpene med en  teppebanker, sier Tina.

Hun forteller at hun fortsatte å løpe bort fra mannen, men at han fulgte etter og fortsatte å piske de to på ryggen og på rumpene.

- Skrekkelig - Det er helt skrekkelig at det kan skje. Man er jo spesielt utsatt når man drar utenlands, sier Tina Pajarinen til Dagbladet og viser til at det tar lang tid å få anmeldt noe i land som Hellas.

Hun synes det var spesielt skremmende at det skjedde på hotellet.

- Vi bodde en natt, og det var ikke moro. Vi ble redde da vi hørte lyder fordi vi fryktet at han skulle komme tilbake, sier hun.

Dagen etter byttet de hotell.

Vondt å sitte Nå har hun røde piskemerker på ryggen og rumpa, og venninna skadet kneet da hun prøvde å komme seg unna mannen.

- Jeg har så vondt at jeg knapt kan sitte, sier hun.

Hun forteller at hun føler seg svært krenket etter hendelsen.

Da Apollo ringte hotellet for å høre hva som hadde skjedd ga de en helt annen versjon av hva som hadde skjedd, skriver Aftonbladet. De sa at kvinnene hadde brutt reglene og avviste alle opplysninger om mishandling.

- Men det er åpenbart noe som har skjedd. Skadene har ikke oppstått av seg selv, sier Appollos informasjonssjef Kajsa Moström til avisa.

Apollos representanter i Hellas vil nå besøke hotellet for å få på det rene hva som har skjedd.