- Jeg ble slått rett i golvet

Politiet står uten spor etter pub-gjesten som slo ned en politijurist i Skien i helga. Juristen sier til Dagbladet at han ble slått i golvet uten forvarsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN (Dagbladet): - Det var en svært ubehagelig opplevelse. Det er ikke noen tvil om at dette hadde med min jobb å gjøre, forteller politiadvokaten til Dagbladet.

Han ønsker ikke at vi bruker navnet hans, men forteller dette om sjokkopplevelsen på Lundetangen pub ved halv tre tida natt til lørdag:

- Jeg stod i do-kø sammen med denne personen. Plutselig sa han: «Du har fått meg dømt». Jeg kjente ikke mannen, men svarte at noe sånt som at «kanskje har jeg det». Så smalt det. Jeg fikk en knyttneve midt i ansiktet og gikk rett i golvet.

Etterforskning

Han fikk kutt både under og over øyet. Han ble tatt hand om av personalet og brakt til legevakta av en patruljebil, men slapp å bli innlagt på sykehus.

- Jeg har en skikkelig blåveis ennå, men føler meg ikke utslått, sier politiadvokaten til Dagbladet.

Han brukte søndagen til å gå gjennom en rekke saker som han har hatt i retten de siste årene. Sammen med kolleger vil han fortsette dette arbeidet denne uka.

- Jeg har hatt mange saker og har så langt ikke gjenkjent gjerningsmannen. Derfor er det også viktig at eventuelle vitner melder seg, sier politijuristen.

Overfallet skjedde i gangen inn til toalettet. Det er bakgrunnen for at få eller ingen så hva som skjedde.