Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ble utnyttet i sexorgie

TRONDHEIM (Dagbladet): Den 15 år gamle muslimske jenta skal ha blitt grovt utnyttet i en sexorgie i Club 4, der flere menn misbrukte henne seksuelt mens hun var beruset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den rystende historien kom fram under jentas vitneforklaring i Trondheim byrett, der en 31 år gammel Club 4-sexstjerne står tiltalt for å ha voldtatt henne.

- En gang jeg var veldig full, var det en mann som tok meg med til et kaldt rom og hadde samleie med meg. Så kom det flere og hadde sex med meg. Det bare strømmet på med folk, sa den i dag 17 år gamle jenta.

Hun er muslim og kom fra Iran til Norge på midten av 90-tallet. Hun sa til retten at hun var jomfru før hun kom til Club 4, og at hun har fått store sosiale og psykiske problemer i ettertid.

- Min familie ble rasende for at jeg hadde hatt sex med menn på klubben. Faren min slo meg til blods og sa han ville drepe meg, sa jenta, som i dag har et bra forhold til familien.

Hun skal også ha opplevd problemer i forhold til det iranske miljøet i Trondheim.

- Jeg ble spyttet på på gata, og var redd for å gå ut, fortalte hun retten.

Søkte jobb

Jenta opplyste at hun hadde tatt kontakt med tiltalte for å spørre om han visste om en jobb til henne. Han tok henne med til Club 4, som hun trodde var et diskotek, og ba henne fortelle sine foreldre at hun hadde fått jobb som barnevakt.

- Han visste at jeg var 15 år, for han var en venn av min far, men han ba meg si på klubben at jeg var 18- 19 år.

Tre ganger skal tiltalte ha voldtatt den mindreårige jenta i løpet av de to sommerukene i år 2000 hun var ved den omstridte sexklubben.

- Jeg gikk på et rom for å sove, da han plutselig kom og la seg sammen med meg. Han tok på meg og hadde sex med meg. Jeg prøvde å skyve ham unna og sa jeg ville være i fred, men han ga seg ikke, forklarte hun om den første voldtekten.

De to andre voldtektene skal ha skjedd seinere samme kveld som hun ble utnyttet i den nevnte sexorgien. Også disse gangene hadde hun lagt seg for å sove på et rom på Club 4.

Nekter skyld

Den tiltalte 31-åringen nekter straffskyld. Han hevder at han ikke har hatt noen seksuell omgang med 15-åringen.

Mannen har hatt en sentral rolle i Club 4, som bartender og dørvakt - og sexstjerne.

Hele Norges coronakart