- Jeg ble voldtatt i politicellen

En 40 år gammel kvinne hevder hun ble voldtatt og mishandlet av uniformskledde menn i et politihus i Skåne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Voldtekten skal ha blitt avsluttet med at mennene presset en politikølle inn i hennes vagina og anus. Flere personer er i går og i dag avhørt av politiets interngransker, Torsten Wiremyr, melder Expressen.

En lege har undersøkt kvinnen og undersøkelsene styrker mistanken om overgrep. Hun har flere skader i underlivet.

- Hun vet ikke hvem gjerningsmennene er. Det gjør ikke vil heller i øyeblikket, men det får den videre etterforskningen vise, sier Wiremyr til Expressen.

Kvinnen har anmeldt forholdet og politijurist Kristian Augustsson som leder de foreløpige undersøkelsene. Han sier saken har høyeste prioritet.

Augustsson sier at de foreløpig ikke har noen mistenkte, men at de har flere personer som skal avhøres.

Politiet har fått tegnet fantombilder av de påståtte gjerningsmennene, men ifølge Wiremyr skal de være av dårlig kvalitet.

Dunket hodet i veggen

Tobarnsmoren ble pågrepet av en politipatrule utenfor en populær nattklubb i Skåne ved midnatt 22. januar i år. Kvinnen ble anholdt fordi hun var beruset og bråkte, men selv tilbakeviser hun dette

I politianmeldelsen skriver kvinnen at hun ble tvunget inn i en politibil av to mannlige politibetjenter. Inne i politihuset ble hun satt i en celle der overgrepene begynte. Hun hevder hun ble sparket og slått, og hun skal også ha fått hodet slått mot veggen.

Etter mishandlingen ble hun tvunget til å ta av seg alle klærne, og beordret til å stille seg på knærne. Overgrepet endte med en voldtekt der kvinnen til slutt fikk en politikølle i underlivet.

Les hele artikkelen på Expressen her.