- Jeg ble voldtatt om morgenen, om kvelden og om natten

Lydia fikk seks barn med sin far.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et fransk overgrepsoffer står nå fram og forteller hvordan hun ble voldtatt av sin egen far og fikk seks barn med ham. Den rystende saken har likhetspunkter med Fritzl-affæren i Østerrike.

Lydia Gouardo gråt da hun onsdag beskrev hvordan helsearbeidere og naboer i landsbyen Crecy-la-Chapelle øst for Paris lukket øynene for mishandlingen. Først da faren døde i 1999, kom sannheten for dagen.

- Jeg ble voldtatt om morgenen, om kvelden og om natten, har den nå 46 år gamle kvinnen fortalt.

Stemoren visste hva som foregikk, og det eneste hun sa til sin mann var at han fikk «se til å bli ferdig med det», tilføyde Gouardo.

Faren gjorde lite for å skjule hva som foregikk, han påtok seg farskapet til barna han fikk med datteren. Og det hendte at han tok med seg Lydia inn til byen, selv om hun bar synlige og tydelige tegn til å ha vært mishandlet, fortalte hun videre.

Da hun forsøkte å rømme, straffet faren henne ved å brenne henne med saltsyre på armene, beina og magen. En fransk domstol har nå skjerpet straffen mot Gouardos stemor, som er dømt for å ha latt være å forhindre eller melde fra om mishandlingen.

NTB

MISBRUKT: Franske Lydia Gouardo gråter mens hun forteller om hvordan hun ble seksuelt misbrukt av sin egen far og fikk seks barn med ham. Saken har mange likhetspunkter med Fritzl-affæren i Østerrike. Foto: Charles Platiau/SCANPIX/REUTERS
MISBRUKT: Franske Lydia Gouardo gråter mens hun forteller om hvordan hun ble seksuelt misbrukt av sin egen far og fikk seks barn med ham. Saken har mange likhetspunkter med Fritzl-affæren i Østerrike. Foto: Charles Platiau/SCANPIX/REUTERS Vis mer
- Jeg ble voldtatt om morgenen, om kvelden og om natten