Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jeg ble voldtatt

Supermodellen Karen Mulder har anmeldt flere Elite-sjefer for voldtekt og sextrakassering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den nederlandske skjønnheten sluttet å jobbe for et år siden, og er nå til behandling på psykiatrisk klinikk i Paris, skriver den franske avisen Le Parisien.

Blondinen var blant verdens ti best betalte fotomodeller og tjente over 100 millioner kroner i løpet av sin ti-årige karriere. Nå har hun fortalt politiet om helvetet bak catwalken. Mulder har anmeldt toppsjefen i modellbyrået Elite for voldtekt. I tillegg til å være sjefen hennes var han også en nær venn.

Flere av de andre sjefene i samme byrå er også politianmeldt av Mulder for voldtekt og seksuell trakassering. Det samme byrået ble i BBC-dokumentaren «Modelldrømmens høye pris» hengt ut som et sted hvor unge modeller blir forsøkt seksuelt utnyttet og dopet ned.

Le Parisien skriver at politiet etterforsker anklagene.

Karen Mulder er blant annet kjent som modell for Hennes & Mauritz og Victoria Secrets. Hun forlot sin styrtrike mann i Monaco for å være sammen med den cassanovaen Jean-Yves Lefur som tidligere var forlovet med prinsesse Stephanie, skriver Expressen.

MODELLDUKKER: Sammen med Naomi Campbell (venstre) og Claudia Schiffer hadde Karen Mulder (høyre) sin egen dukke som barn kunne kjøpe og leke med.Arkivfoto. SCANPIX/REUTERS
HØYE KRETSER: Den nederlandske supermodellen vanket i det internasjonale jetset-miljøet. Her står fra venstre Naomi Campbell, motedesigner Christian Lacroix, Claudia Schiffer, prins Albert av Monaco, Karen Mulder og hennes kjæreste Jean-Yves Lefur.Arkivfoto. SCANPIX/REUTERS
Hele Norges coronakart