MISFORNØYD: Arfan Bhatti. Foto: Jacques Hvistendahl/Dagbladet
MISFORNØYD: Arfan Bhatti. Foto: Jacques Hvistendahl/DagbladetVis mer

- Jeg blir sensurert

Arfan Qadeer Bhatti er rasende og mener PST sensurer ham, mens grov sjikane av profeten Muhammed aksepteres på Facebook-sidene til hysj-hysj politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Etter at Arfan Bhatti ble løslatt og terroranklagene mot falt i fisk, har han begynt å bruke Facebook-sidene til PST.

—Jeg har aldri sjikanert noen på denne PST-siden. Derimot har jeg stilt spørsmål til PST. De gidder ikke en gang å svare meg. Det eneste de sier er at de vil ikke kommentere saker som er under etterforskning eller som er under avslutning, sier Bhatti.

Eget navn

Han viser også til at innleggene han har publisert under eget navn på PSTs Facebook-side blir fjernet.

—Nettreglene til PST kom først etter at jeg begynte å skrive på sidene deres, sier Bhatti.

—Hva er det du har skrevet på PSTs Facebook-side som gjør at du blir sensurert?

—Jeg har bare stilt konkrete spørsmål om min sak, og fortalte hva PST gjorde. Jeg har ikke skrevet et eneste innlegg som har vært sjikanerende, sier Bhatti

Som muslim reagerer han kraftig på at flere av brukerne av sidene får sjikanere folkegrupper og religioner.

Respekt

—Jeg tar selvfølgelig avstand fra alle som ikke respekterer andre religioner. De som legger ut karikaturtegninger av vår profet driver grov og ondsinnet sjikane. Jeg tar samtidig avstand fra dem som sjikanerer og hetser andre folkegrupper, sier Bhatti.

Han reagerer med vantro på at PST sensurer hans innlegg, men lar grov rasisme og hån mot folkegrupper og sjikane av religioner passere.

—Det er ikke mange månedene siden provoserte muslimer brente norske flagg. Hva tenker PST på når de lar rasister legge ut nedverdigende karikaturtegninger av vår profet Muhammed. Jeg vet ikke hva konsekvensene av det kan bli, men det er ikke lenge siden Norges ambassade i Damaskus ble stormet, sier den tidligere terroranklagede Arfan Qadeer Bhatti.